Banner object (1)

Hack and Take the Cash !

846 bounties in database
  Back Link to program      
30/06/2015
Tele2 Beveiligingsmeldpunt voor veiligheidsissues | Tele2 logo
Thanks
Gift
Hall of Fame
Reward

Tele2 Beveiligingsmeldpunt voor veiligheidsissues | Tele2

Stappenplan melden veiligheid issues

Wij hebben maatregelen getroffen om jouw en onze eigendommen te beschermen. Veel van deze maatregelen zijn misschien niet direct zichtbaar voor jou als klant, maar ze vormen een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk en worden geregeld beoordeeld.

Als je een zwakke plek in een van onze systemen hebt gevonden, horen we dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. We willen graag met je samenwerken om onze klanten en onze systemen goed te kunnen beschermen.

Wij vragen je:

Je bevindingen te mailen naar cert@t-mobile.nl. Versleutel je bevindingen met onze PGP key om te voorkomen dat de informatie in verkeerde handen valt.

Het probleem niet te misbruiken door bijvoorbeeld meer data te downloaden dan nodig is om het lek aan te tonen of gegevens van derden in te kijken, verwijderen of aan te passen.

Het probleem niet met anderen te delen totdat het is opgelost en alle vertrouwelijke gegevens die zijn verkregen via het lek direct na het dichten van het lek te wissen.

Geen gebruik te maken van aanvallen op fysieke beveiliging, social engineering , distributed denial of service , spam of applicaties van derden.

Voldoende informatie te geven om het probleem te reproduceren zodat wij het zo snel mogelijk kunnen oplossen. Meestal is het IP-adres of de URL van het getroffen systeem en een omschrijving van de kwetsbaarheid voldoende, maar bij complexere kwetsbaarheden kan meer nodig zijn.


This program crawled on the 2015-06-30 is sorted as cvd.

FireBounty © 2015-2019

Legal notices